6937131201 Στρ. Μακρυγιάννη 2, Μυλοχώρι, Κιλκίς tatidis.myloxori@hotmail.com
hero image

 

1. Πόσο καιρό ασχολείστε με την κατασκευή κτιρίων;
Αν μια εταιρεία έχει ασχοληθεί με έναν αριθμό αναμορφώσεων, τότε έχει κληθεί να αντιμετωπίσει καλύψει διαφορετικές ανάγκες και να λύσει μια πληθώρα από προβλήματα. Έτσι, μπορείτε να είστε σίγουροι πως ακόμα και αν προκύψει κάποιο πρόβλημα, η εταιρεία θα είναι σε θέση να το αντιμετωπίσει αποτελεσματικά και γρήγορα. Ο ιδανικός συνδυασμός είναι να βρείτε έναν συνεργάτη που έχει εμπειρία στον τομέα αυτό, αλλά παράλληλα μένει ενημερωμένος με όλες τις σύγχρονες τάσεις. Ένας τέτοιος συνεργάτης θα σας δώσει ποιοτικό και μοντέρνο αποτέλεσμα.
 

2. Μπορείτε να δείξετε δείγματα των προηγούμενων έργων σας;
Το πρώτο πράγμα που μπορείτε να κάνετε για να αξιολογήσετε τη δουλειά μιας εταιρείας ανακαίνισης, είναι να ζητήσετε δείγμα της δουλειάς της. Βέβαια, έχετε πάντα κατά νου ότι θα σας δείξουν τις πιο πετυχημένες δουλειές τους. Παρόλα αυτά, θα μπορέσετε να καταλάβετε πολλά από αυτά. Βλέποντας προηγούμενα έργα της θα καταλάβετε αν το αποτέλεσμά τους είναι καλαίσθητο. Επίσης θα καταλάβετε αν είναι ενημερωμένοι για τις σύγχρονες τεχνικές και να η ματιά τους είναι μοντέρνα. Αλλά το πιο σημαντικό από όλα, θα καταλάβετε αν το στυλ της δουλειάς τους ταιριάζει στο όραμά σας.
 

3.Έχετε τις απαραίτητες άδειες και ασφάλιση;
Αν μια ανακαίνιση είναι μερική και δεν απαιτούνται μεγάλες εργασίες, τότε δεν απαιτείται η έκδοση καμίας άδειας. Αν όμως, η αναμόρφωση του ακινήτου σας προβλέπει το γκρέμισμα τοίχων, τον χωρισμό δωματίων, και εργασιών που θα αλλάξουν ριζικά την εμφάνισή του, τότε θα πρέπει να βγουν οι απαραίτητες πολεοδομικές άδειες. Ρωτήστε την κατασκευαστική εταιρεία αν αναλαμβάνουν την έκδοση όλων των απαραίτητων αδειών, ώστε το έργο σας να είναι καθόλα νόμιμο. Επίσης, θα πρέπει να διασφαλίσετε ότι δεν θα είστε εσείς που θα αντιμετωπίσετε τη γραφειοκρατία, μιας και οι εξειδικευμένες γνώσεις της κατασκευαστικής θα κάνουν την διαδικασία πολύ πιο εύκολη.
 

4.Πόσο έργα χειρίζεστε συνήθως κατά την ίδια χρονική περίοδο;
Αν βρίσκεστε σε επικοινωνία με μια μεγάλη εταιρεία, που έχει πολλούς εργαζομένους, τότε αυτό το ερώτημα δεν σας αφορά πολύ. Μια μεγάλη εταιρεία, μπορεί να δημιουργήσει μια ομάδα που θα ασχολείται αποκλειστικά με κάθε έργο κι έτσι δεν θα υπάρξει καμία καθυστέρηση ή έλλειψη συνεννόησης. Αν όμως η εταιρεία είναι πιο μικρή κι αναλαμβάνει πολλά έργα ταυτόχρονα, υπάρχει το ενδεχόμενο να προκύψουν λάθη στον προγραμματισμό. Αυτό ενδεχομένως να οδηγήσει σε κακή συνεννόηση και καθυστερήσεις. Θα ήταν καλό να προτιμήσετε μια εταιρεία που θα είναι σε θέση να σας διαθέσει μια ομάδα που θα είναι υπεύθυνη για την έγκαιρη και ποιοτική παράδοση του έργου.